ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ


περιοδικό τέχνης
Το online περιοδικό ART7 είναι ενέργεια της Διεθνούς Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης της Σαντορίνης και δημιουργήθηκε για την προώθηση των τεχνών, της φιλοσοφίας και εν γένη του πολιτισμού που άπτεται στην πνευματική καλλιέργεια του ατόμου.

Το Ελληνικό τμήμα του ART7 έχει στόχο την προβολή της καλλιτεχνικής δραστηριότητας όλης της Ελλάδας με έμφαση σε ότι καλλιτεχνικό διαδραματίζεται στην Ελληνική επαρχία και κυρίως σε νέους εικαστικούς, ιστορικούς της τέχνης και γκαλερί που διαχωρίζονται από το mainstream σύστημα.

Η βασική ομάδα του Ελληνικού τμήματος εργάζεται από την Σαντορίνη, την Κοζάνη, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Ξάνθη, την Λάρισα και το Ηράκλειο ενώ της αγγλόφωνης έκδοσης από την Γενεύη, τις Βρυξέλλες, το Τόκιο, το Άμστερνταμ και το Ελσίνκι και επίσης συνεργάζεται με ανθρώπους των εικαστικών τεχνών και των γραμμάτων σε μη μόνιμη βάση φιλοξενώντας κριτικές και απόψεις όλων των αντιλήψεων χωρίς λογοκρισία και περιορισμούς. Κάθε κείμενο και υλικό που δημοσιεύεται εκφράζει τον γράφοντα και μόνον. Εξαιρούνται η βία στην όποια της μορφή και ότι προωθεί παράνομες ενέργειες όπως αυτές που ορίζονται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Εάν θα θέλατε να γράφετε σε περιοδική βάση στο ART7, θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: s@art7.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας στην σελίδα: http://art7.gr/contact