Ζάκυνθος: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2016»


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού

Συντάκτης

Εξαιρετικά πλούσιο το φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα που διοργανώνει που Δήμος Ζακύνθου! Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, στο Λόφο Στράνη και στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δερματούσας. Πρόκειται για μια πλειάδα εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συναυλίες ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, παραστάσεις αρχαίου δράματος, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλασικής μουσικής και εκδηλώσεις αλληλεγγύης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, κ.λ.π.

Τις εκδηλώσεις άνοιξε χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 το Καλλιτεχνικό εργαστήριο «Ονειροδρόμιο» με συναυλία για την στήριξη μιας 16χρονης μαθήτριας από τη Ζάκυνθο που χρειάζεται βοήθεια και θα κλείσει με μια συναυλία χορωδιών Ανδρικής και Γυναικείας «Το Ονειρο του Παιδιού» με μαέστρο τον Δημήτρη Κάνδηλα την Κυριακή 07 Σεπτ 2016 και ώρα 9:30 το βράδυ.

Ανάμεσα στους εμφανιζόμενους θα απολαύσετε τον Γιώργο Χατζηνάσιο με τον Σπύρο Δεληγιαννόπουλο και μαζί τους την Ρόζα Πουλημένου και τον ο Γιάννη Μαθέ, την «Η Ζωή του Γαλιλαίου» θεατρική παράσταση του Κώστα Καζάκου καθώς και το 6ο 3ήμερο Ζante Jazz Festival με σημαντικούς καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής της Jazz. Μερικοί από τους μουσικούς που απαρτίζουν το φετινό πρόγραμμα είναι o εκπληκτικός πιανίστας από τη Νέα Υόρκη Aaron Goldberg, o εξαιρετικός Νεοϋορκέζος μπασίστας και συνθέτης Or Bareket, το τρίο Morning Bound που έρχεται και αυτό από τη Νέα Υόρκη, καθώς και το σχήμα του πιανίστα Λευτέρη Κορδή από τη Βοστώνη.

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εδώ!
Δήμος Ζακύνθου. Πολιτιστικό πρόγραμμα 2016ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ
Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού