ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


BANNERS ΣΤΟ ART7 για όσους αγαπούν και στηρίζουν τις τέχνες …
Το περιοδικό ART7 διαθέτει 50 θέσεις διαφήμισης χωρισμένες σε 2 ομάδες· οι οποίες εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στην σελίδα των άρθρων.

· Ομάδα 1η – Πάνω από το κείμενο – 160 Χ 60 pixels

χαμηλό κόστος διαφήμισης
Η 1η ομάδα είναι χωρισμένη σε 4 θέσεις και η κάθε θέση μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 διαφορετικά banners τα οποία εναλλάσσονται από άρθρο σε άρθρο.
Τιμή: 10€ ανά μήνα ανά banner (με ΦΠΑ)


· Ομάδα 2η – Στο τέλος του άρθρου – 60 X 60 pixels

χαμηλό κόστος διαφήμισης
Η 2η ομάδα είναι χωρισμένη σε 10 θέσεις και η κάθε θέση μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 διαφορετικά εικονίδια τα οποία εναλλάσσονται από άρθρο σε άρθρο.
Τιμή: 5€ ανά μήνα ανά εικονίδιο (με ΦΠΑ)


· Advertorial (Publì)

Το advertorial δεν λήγει ποτέ, γιατί αποθηκεύεται ως ενημερωτικό υλικό ανάμεσα στα άρθρα του Art7. Μπορεί να περιέχει μεγάλο όγκο κειμένου, slide φωτογραφιών, video και ήχο.

Πρόκειται για άρθρο ή οπτικοακουστικό υλικό που συνδυάζει τη δύναμη του ειδησεογραφικού – ενημερωτικού περιεχομένου και της διαφήμισης. Κάθε advertorial φέρει υποχρεωτικά και τον διακριτικό τίτλο «advertorial» σε εμφανές σημείο, συνήθως στο πάνω ή στο κάτω μέρος, της σελίδας.

Τα advertorials αποτελούν δυνατό εργαλείο για τις επιχειρήσεις γιατί ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων καθώς, ο λόγος τους αγγίζει τον πληροφοριακό και ειδησεογραφικό χαρακτήρα που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι και όχι αυτόν της διαφήμισης.

Οι βασικές διαφορές τους από μια κοινή διαφήμιση είναι ότι αποφεύγουν τα διαφημιστικά μηνύματα και τις εκφράσεις όπως: «φανταστικό», «μοναδικό», κ.λ.π., χρησιμοποιώντας ενημερωτικό λόγο, συχνά με τη μορφή ιστορίας.

Τιμή: 60€ ανά advertorial (με ΦΠΑ). Το φωτογραφικό υλικό, τα videos, τα αρχεία ήχου θα πρέπει να τα προμηθεύσει ο διαφημιζόμενος.


Επικοινωνία με το διαφημιστικό τμήμα → mme papaki art7.gr