Διαγωνισμός Αφίσας µε θέμα: Νο Selfie Thought – No Culture


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού

Συντάκτης

Το Poster Battle έγινε παγκόσμιο.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του Toolkit Designers Meeting 2016, το Design Toolkit σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Poster Poster προκηρύσσουν διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας, ανοιχτό σε φοιτητές/σπουδαστές design από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Διαγωνισμός Αφίσας µε θέμα: Νο Selfie Thought – No Culture
Προθεσμία Υποβολής: 11 Ιουλίου 2016 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο διαγωνισμός θα έχει 2 κατηγορίες: η Ελληνική κατηγορία θα απαρτίζεται μόνο από τις ελληνικές συμμετοχές που θα κριθούν από Ελληνική κριτική επιτροπή, και η Διεθνής κατηγορία θα απαρτίζεται από το σύνολο των συμμετοχών που θα υποβληθούν από όλες τις χώρες και θα κριθούν από Διεθνή κριτική επιτροπή.

Οι 100 πιο αξιόλογες συμμετοχές – όπως θα επιλεγούν από τις κριτικές επιτροπές – θα εκτεθούν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 6–16 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο του Toolkit Designers Meeting 2016.

Brief
Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγωνιάς για το μέλλον σου; Ποια θεωρείς ότι είναι η σημαντικότερη αξία στον άνθρωπο; Με ποια έγνοια ξυπνάς κάθε πρωί; Τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα όταν το σκέφτεσαι; Τι είναι αυτό που έχεις καλά κρυμμένο μέσα σου; Τι θα ήθελες να πεις στους ανθρώπους γύρω σου αλλά δεν μπορείς να το εκφράσεις; Ποια είναι η άποψή σου για σημαντικά θέματα της ανθρωπότητας; Ποια είναι η προσωπική σου σκέψη που θα ήθελες να μοιραστείς;

Ο μόνος εφικτός τρόπος για να εξελιχθούμε, για να αναπτύξουμε την προσωπική αλλά και την κοινή κουλτούρα μας, είναι να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε θέματα που μας αφορούν και μας προβληματίζουν. Να αποδεχόμαστε το δικαίωμα του καθενός στην έκφραση. Χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις. Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσαμε να συλλέγαμε τη σημαντικότερη σκέψη κάθε ανθρώπου πάνω στη γη. Πιθανόν να ανακαλύπταμε ότι ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής, το φύλο, τη φυλή, το θρήσκευμα, την κουλτούρα μας, νοιαζόμαστε για τα ίδια πράματα.

Οι συμμετέχοντες στο Poster Battle 2016, με θέμα Νο Selfie Thought, No Culture, καλούνται να οπτικοποιήσουν την προσωπική τους σκέψη (selfie thought) για ένα θέμα που αυτοί προσωπικά θεωρούν σημαντικό (μέλλον, υγεία, αγάπη, φιλία, ανθρώπινα δικαιώματα, καθημερινότητα, περιβάλλον, σχέσεις, κλπ.). Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα την εικαστική μέθοδο που θα χρησιμοποιήσουν για την υλοποίηση (typography, illustration, photography, κλπ.).

Για τους όρους συμμετοχής και λοιπές πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Design Toolkit.
Οι συμμετοχές γίνονται αποκλειστικά μέσω αυτής της σελίδας από τις 11 Ιουλίου 2016 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016.
Μπορείτε να κατεβάσετε το brief εδώ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ
Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού Περιοδικό Πολιτισμού